Tordikool-blogi ja koolitused

Servus minu uutele ja vanadele tuttavatele ja sõpradele, kes te minuga suhtlesite ja mind seostasite Seikluskohvikuga ja Seikluskohviku kaudu!

Olen nüüd edasi läinud ja pikkade sammudega taas maailma avastamas 

Nagu lubasin, tordimaailmast ma ei lahku ja ei kaugene, tegelen aga rohkem süvitsi just ennast huvitavate teemadega. Sinna alla mahub jätkuvalt huvi meid ümbritseva suhtes, ehk elusotsiaalne pool, lisaks ka muutused ja arengud ühiskonnas.

Kuid magusa poole pealt tegelen meeleldi suhkrulilledega ja samuti makroonidega– olen soetanud uusi raamatuid ja need vajavad avastamist, süvenemist. Kindlasti valgustan teidki, kui midagi sealt uut ja huvitavat leian.

Jätkan koolituste läbiviimist, nö vaba inimesena, st tulen ja koolitan seal, kus vajadus ja tingimused!

Privaatsed koolitused tööpäevadel võimaldavad samuti kenasti oma aega planeerida ja balansseerimine ajaga töö ja pere vahel on lihtsam, seega olete oodatud küsima pakkumisi!

Mis siis muud, kui püsige lainel, kutsuge uusi inimesi tutvuma minu ajaveebiga (www.tordikool.ee), luban olla usin postitaja ja suhelda ka teiega operatiivselt.

Ärge unustage ka seda, et oma koolitustel osalejatele olen ka edaspidi nõuandjaks, seega küsige vajadusel.

Kallistan
Marika
tordikool.ee

1 kommentaar(i)

  1. Jaanika kilm - says: Vasta

    tere.
    Ei teagi kuidas või kust alustada.Olen kondiiter suurfirmas ning teen ka makroone.(itaalia stiilis).Makroonid kerkivad ilusti (ilusad, ühtlaselt kerkinud, nagu õpiku järgi) aga seest tühjad,kuivad(temp.150 ning 15-16min.).Proovisin teha prantsuse stiilis(taigen super,temp.125 ning 20+1min.).Tahaksin nutta ja karjuda.Makroonid seest pehmed aga koorikut peale ei teki ning maitsmisel saad aru,et toores vist.Kuivatasin esimesel korral 1h ning teine kord 0,5h.
    Itaalia oma tundub lollikindlam aga mida ma valesti teen?
    Ehk peaksin temp.muutma ,küpsetama 10min.200-210kraadiga ning edasi lõpu 150ga?Või peaksin kraadi samaks jätma ning muutma aega?
    Tegemist siis suure tööstus ahjuga,pöördõhu ning siibritega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI