Roosid ja rukkililled-lillepasta

Uskumatu, kuidas aeg on jooksnud ja samas, kui palju on juhtunud.

Need roosid ja rukkililled, tegin need 2014 a. seega juba 2 aastat tagasi.

Roosidega oli nii, et tegime neid Mariannega koos, tema juhendas, sest minu roosid olid ikka väga ühe teise koolituse nägu. Ei osanud ma tollal välja tulla nö sellest rutiinist, mille olin omandanud, puudu oli oskustest ja teadmistest. Tänases päevaks tean öelda, et oskan ise roosi teha, JULGEN ise teha. Mis ei tähenda, et ma ei osaleks rõõmuga ja võimalusel mõnel heal koolitusel 🙂

Rukkililled sellel fotol on minu au ja uhkus, vähemalt tolleks ajahetkeks kindlasti. See oli saavutus minu jaoks. Tänagi vaatan ja teeksin samasuguseid ka uuesti. Ajapiiranguta teeksin siiski juba hiljem, 05.2016 omandatud teadmiste põhjal. Või, komplekteeriksin, aretaksin, eks näis, peab käsile võtma 🙂

Lõikurite kohta, kui huvi, küsige!

Suhkruroosid ja samuti söödavad rukkililled

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI