Tordikoolitus, 3 päeva, suhkrumass, lillepasta, suhkruroos-torditeadus!

Tordikoolitus, 3 päeva, suhkrumass, lillepasta, suhkruroos-torditeadus!

13.08-15.08.2016 toimus 3-päevane tordikoolitus, selle raames tehti 2 tordile lisaks ka kaunis suhkruroos.

Järgmine samasuguse kavaga koolitus on 30.09-02.10.2016, INFO SIIT

Need päevad olid vägagi intensiivsed, läbisime õpilastega mitmed teemad, seotud tordi ülesehitusega, massiga katmisega ja erinevatest massidest tehtud kaunistustega. Martsipan, suhkrumass, modelleerimisshokolaad, lillepasta= kõik need massid mudisime läbi, erinevatel tootjatel on massid ka erinevad, nende maitse- ja tööomadused.

Muidugi on kauni tordi eelduseks korralik toorik, võikreemist karkassi meisterlik ülesehitus- siinkohal oli abiks ka up-side-down võte! Kui ühel päeval harjutasime töövõtteid torditooriku peal, kattes selle ka suhkrumassiga, siis kolmandal päeval tegid õpilased iseenda tarbeks ka oma ja söödava tordi.

Shabloonid, volangid, rüüzhid, gantaasialilled, vahtpadi ja mod.kuul, modelleerimisshokolaadist roos jpm, usun, et kõike seda tagantjärele vaadates üllatusid vast ka õpilased ise, kuivõrd palju teemasid saime läbitud ja kuivõrd kaunid tordid tehtud!

Aitäh teile 3 ülitoreda päeva eest, õppisin ka ise! Nii tore, õpilasi oli Norrast, Soomest, Lõuna-Eestist, Tapalt, Koselt, mis näitab, et kui huvi suur ja kui vaja, tullakse kohale ka kaugemalt 🙂

Uute kohtumisteni Seikluskohvikus Helena-Laura Lensment/ Helena´s Bakery, Sirley Sinisalu, Eha Laksaar, Janika Grant, Kristelle Kilu, Pille Kirsipuu/ Kodused tooted, Kadri Kuller, Irmeli Martsepp.

Vt. ka uusi õpitubasid Seikluskohviku lehelt.

Vt. ka uusi õpitubasid Seikluskohviku lehelt.

Järgmine samasuguse kavaga koolitus on 30.09-02.10.2016, INFO SIIT

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI