Pärlitest pisike kaunistus, söödav, tordimeistritele kasutamiseks

Pärlitest pisike kaunistus, söödav, tordimeistritele kasutamiseks.

Selline pisike vidin, aga just see võib anda sinu tordile selle viimase lihvi ehk “final touch´i”. Sobib nii pisikese tüdruku torti kaunistama, kui ka pulmatordile.

Mina teen neid nii igaks juhuks, juba ette, et oleks vajadusel võtta. Kui lähen pulmatorti kokku panema, ka siis on mõned “taskus”. Vajadusel saan varjata nt tordi transpordil/ tõstmisel tekkinud iluvead, kaunistades servad.

Igatahes jagan teiega seda tegemist, samm-sammult ka ette näidates. Vajaminev inventar ei ole ka kes-teab-mis kallis või keeruline.

Vajad pärleid, söödavat liimi, suhkrumassi, ümmarguse avaga lõikurit, soovi korral pintsette, aga ma ise teen sõrmede abil. Pärleid soovitan võtta ikka selliseid mõnusaid, pehmeid, küll pärlmutter läikega, aga nad on head, ei lõhu hambaid.

Nii lõikuri kui ka pärlid leiad torditarvikuid müüvast kauplusest, nt Seikluskohvik või Koogimeister.
  • Rulli lahti nii 1-2 mm paksuselt suhkrumass
  • Lõika ringikujuliste lõikuritega välja vajalik arv ringe/ rõngaid
  • Tee pind söödava liimiga kokku
  • Aseta pärlid ja suru õrnalt sõrmega need kinni
  • Lase kuivada, vähemalt päev. Tee neid kaunistusi mõningase varuga.

Minul on kasutusel 6 pärlit ühel kaunistusel, see meenutab siis sellist väikest lillekest.

Vihje=> Kasuta endale vajalikku/ sobilikku tooni suhkrumassi, pärleid

Lisan pildimaterjali. Oodatud on kommentaarid, küsimused. Samuti ei tee paha jagamine teistega.

Rohkem retsepte ja muud huvitavat leiad raamatust Torditeadus, mille saad osta raamatupoodidest või SIIT

Kogu infot võib kasutada ise ja jagada teistega, ole palun viisakas, viita alati algallikale.

blog

bonee

bonedsgf

13978024_1262148293819204_1316444531_o

14001738_1262147803819253_1346698673_o

13988695_1262153810485319_44484140_n

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ÜLES TAGASI